Musaca cu carne tocata si paste

7 Mar

Postez aceasta reteta deoarece povesteam cu o prietena care a gatit-o de curand dupa reteta mea si care imi spunea ca i-a iesit f bine, dar si pentru faptul ca am vazut ca unele gospodine sunt reticente in a prepara o musaca cu paste. Deci…

Ingrediente

1 pachet de paste (400 g; fussili, penne, scoici… orice)
800 g carne tocata (pui, vita, porc… amestecate sau nu) – cantitatea de carne poate fi si mai mare daca va place carnea in mod deosebit
2-3 cepe
8 oua
ulei, sare, piper, bulion

Se fierb pastele si se clatesc cu apa rece. Ceapa se caleste in ulei incins, dupa care se adauga si carnea tocata, sarea, piperul. Dupa ce carnea e calita, se adauga 4 oua si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu ulei se aseaza un rand de paste, unul de carne (sau se amesteca pastele cu carnea). Se amesteca bulionul cu apa si ouale batute (aceasta compozitie trebuie sa cuprinda pastele) si se toarna in tava. Se da tava la cuptor si se lasa pana cand scade apa.

Bon appetit!

PS: Sper sa apuc sa gatesc aceasta reteta cat mai curand ca sa postez si poze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: