Miercuri seara…

23 mart.

nimic de facut… carcotasii ne arata „divele”… care se injura si mai mai se iau la bataie. Persoanele sunt absolut neimportante (si complet necunoscute, cred ) si aproape ca nu ma mai surprinde faptul ca una din aceste minunate dudui este jurnalist (ma rog, pretinde a fi). Topic-ul e altul. Tot mai des observ femei care se se imbrancesc si se injura ca la usa cortului. Oare lipsa caracterului se poate masura? Oricum, pentru asemenea incidente, chiar daca ar exista o astfel de unitate de masura, aceasta ar avea nevoie de un nou multiplu… cei existenti nu ar fi suficient de mari.

Femeia… fina si delicata prin definitie, indiferent de constitutie, varsta, nationalitate. Asta mi-as dori sa vad zi de zi. Feminitatea este o caltate la care cred ca unele din tagma noastra nici macar nu aspira. Doamnelor si domnisoarelor, pastrati-va demnitatea! E singurul lucru care confera prestanta.

Uneori am senzatia ca femeile sunt pe cale de disparitie. Nici macar nu imi pot permite sa folosesc substantivul „femeie” pentru orice persoana de gen feminin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: